Interkerkelijk pastoraat voor innerlijke genezing en bevrijding in
Den Haag, Zoetermeer en omgeving

De hemelpoorten zijn opengegaan

Het traject met Gods Liefde Maakt Vrij was voor mij een hele warme en fijne ervaring waarin er oprechte en pure intenties waren naar mij toe door het hele traject heen. Vooraf aan het traject had ik veel last van nachtmerries en slaapproblemen. Tijdens de gesprekken heb ik veel verteld en werd er geluisterd, die erkenning was voor mij heel waardevol en de tijd die er in mij werd gestoken betekent heel veel voor mij.

God heeft door de gesprekken heen veel genezing gebracht, ook emotioneel, zodat er elk gesprek weer veel mooie dingen te bespreken vielen. Eén van de dingen die God tijdens het traject gedaan heeft, is mijn slaap te herstellen en dat de paniekaanvallen en angst die ik vaak ‘s nachts had, helemaal weg zijn gegaan.

Ik heb hiernaast met name weer vertrouwen gekregen in o.a. leiderschap, door de mooie hartshouding van de trajectleiders, waardoor ik me weer veilig ging voelen om mijn emoties toe te gaan laten. God heeft een stevig fundament gebouwd, veel dingen laten zien over mijn identiteit en Zijn hart, zonden en occulte dingen verbroken en genezen, waardoor ik grote stappen heb gemaakt tijdens het traject, en nu nog steeds!

De hemelpoorten zijn echt opengegaan, en ik heb God veel beter leren kennen. Heel dankbaar voor de tijd en interesse die er in mij is gestoken. Zoiets is zo waardevol en belangrijk in een wereld vol met eenzaamheid en chaos.