Interkerkelijk pastoraat voor innerlijke genezing en bevrijding in
Den Haag, Zoetermeer en omgeving

In contact staan met je gevoel…

Nooit geweten wat dat was. 32 Jaar lang was dit een raadsel voor me. Hierdoor heb ik keuzes gemaakt die op zijn zachts gezegd niet handig waren. Op een dag leek alles in mijn leven te ontploffen. En ik bleef maar malen en analyseren waar het is misgegaan en kwam er niet uit. Was zo in en in verdrietig over het leed dat er was in mijn leven. Ik verdronk in mijn verdriet..

Ik ben streng christelijk opgevoed. Met alle regels en religie had ik niets, maar in deze wereld die zo’n donkere kant had, moest er een God zijn. Hier ben ik altijd in blijven geloven.
Toen ik ging praten met de mensen van Gods Liefde Maakt Vrij ging ik leren wat onvoorwaardelijke liefde was. Ik ben gaan leren over hoe Jezus mij ziet en vergaf mijzelf.

In de momenten waarop mij zoveel leed is aangedaan, ik geen mening mocht hebben en ik klein gehouden werd, was Jezus er en Hij keek vol liefde naar me. Dit beeld heeft mijn leven veranderd. Ik heb toen mensen kunnen vergeven en kijk nu anders naar mijzelf. Ik kan Jezus liefde voelen voor mij. Af en toe voel ik de intense pijn nog wel eens, maar ik heb door de gesprekken met de mensen van Gods Liefde Maakt Vrij mogen leren wat de waarheid is. Namelijk: Ik ben voor Hem belangrijk, los van wat andere mensen van me vinden. Onvoorwaardelijke liefde; dit is ook de liefde waarnaar ik streef in relaties tussen mensen.

Nu mag ik elke dag weer leren dat mijn gevoel er wel toe doet en mijn mening belangrijk is. Een prachtig proces dat waar veel tranen gevloeid zijn en er nog veel zullen volgen.. maar het mag want mijn gevoel mag er zijn!