Interkerkelijk pastoraat voor innerlijke genezing en bevrijding in
Den Haag, Zoetermeer en omgeving

Genezen van angst

Op een dag liet God mij een herinnering zien die ik ver had weggestopt.
Als meisje was er thuis erg veel spanning. Toen ik 17 jaar was en naar een kennismakingsweek van school ging, was het de bedoeling dat we op de laatste avond een toneelstukje zouden opvoeren. Ik wilde niet meedoen en kroop in mijn bed. Ik voelde me angstig en machteloos. Met de leraren die bij mijn bed kwamen kon ik niet praten.

Met een teamlid ben ik in gebed terug gegaan in die herinnering en Jezus gaan zoeken die altijd bij je is (dus ook toen). Ik zag Hem! Hij zat aan het einde van mijn bed, lachte naar mij en zei tegen mij: 'ik vind je mooi en hou van je'. Vervolgens nam Hij mij mee naar de zaal waar het toneelstukje werd opgevoerd en samen hebben we ernaar gekeken. Ik voelde zoveel rust en vrede! Woorden schieten tekort om deze ontmoeting met Jezus te beschrijven.
Vervolgens heb ik de persoon vergeven die thuis de spanning veroorzaakte. Mijn boosheid is grotendeels verdwenen! God heeft mij bij het vergeven geholpen; uit mijzelf kon ik het niet.

Jezus heeft mij innerlijk genezen van de angst die in mijn leven was gekomen door de moeilijke situatie thuis. Ik ben er nu vrij van!