Interkerkelijk pastoraat voor innerlijke genezing en bevrijding in
Den Haag, Zoetermeer en omgeving

Het kind in mij!

Jarenlang voelde het alsof het kind in mij en mijn volwassen ik tegenover elkaar stonden in mijn binnenste. Op momenten wanneer ik emotioneel onstabiel was, ervoer ik dat het kind in mij de overhand kreeg. Ik maakte dan onverantwoordelijke keuzes vanuit een overlevingsmechanisme.

Als volwassene kon er met mijn gedachten niet bij en wees ik mezelf steeds meer en vaker af. God leek erg ver te zijn, en ik geloofde daardoor dat ik nooit een goede relatie met Hem zou kunnen hebben. Tijdens de gesprekken bij Gods Liefde Maakt Vrij kwam ik erachter dat het kind (het gebroken deel) in mij vanuit angst Jezus niet wilde accepteren. Met hulp en gebed heb ik het gebroken deel in mij kunnen vergeven, accepteren, liefde kunnen tonen en het kennis mogen laten maken met Jezus.

De begeleiding heb ik als heel liefdevol en zonder oordeel ervaren. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik mij geheel open kon stellen. Ik heb niet alleen bevrijding ontvangen, maar heb ook veel geleerd over God Zijn liefde. De naam van de stichting heb ik in de praktijk ook echt zo ervaren: GODS LIEFDE MAAKT VRIJ!