Interkerkelijk pastoraat voor innerlijke genezing en bevrijding in
Den Haag, Zoetermeer en omgeving

De kracht van vergeven en belijden

In september 2020 was mijn eerste afspraak met de pastoraal werkers van de Stichting Gods Liefde Maakt Vrij. Omdat ik zelf help in een herstelbediening en mensen door een bevrijdingstraject wil leiden, kan ik dit alleen maar doen als ik zelf geheel vrij ben. En wat was dit bijzonder. Ik ben er open ingestapt, maar merkte al gauw dat ik nog heel wat zaken moest opruimen in mijn hart.

De Heilige Geest leidde de mensen van Gods Liefde Maakt Vrij op een heel bijzondere manier, waardoor je je gelijk op je gemak voelt, veilig bent en zeker weet dat ze integer en vertrouwelijk omgaan met hetgeen wat je met ze deelt. Ik merkte dat ik in sommige situaties de betrokkenen nog niet diep genoeg vergeven had en dat ik ook niet altijd zaken vanuit berouw beleden had. Ook het stuk onreinheid was voor mij een grote schaamte. Doordat God zo trouw is en mij zo lief heeft, gebruikte Hij de mensen van Gods Liefde Maakt Vrij om dit te herbeleven, te belijden en te vergeven, zowel de daders als mijzelf. Mijn grootste overwinning zit in het feit dat ik door de questionnaire te doorlopen, alles aan het licht heb gebracht, er geen legale grond meer is voor de boze en dat mijn vrouw nu alles, maar dan ook echt alles van mij weet (“no more secrets”).

Mijn vrouw mocht bij het eindgebed (de afsluiting van het traject) zijn. WAUW WAUW WAUW!!!!! Wat was ik dankbaar. Ik zweefde helemaal, zoveel last was er na het eindgebed van mij afgevallen. Een lach en een traan tijdens de gebeden en wat was het bijzonder. Nu weet ik wat geestelijke rijkdom en vrijheid is. Heel veel dank aan de mensen van Gods Liefde Maakt Vrij en bovenal aan GOD onze lieve Vader!!!!!!!